Léto bez chladící techniky je zkáza pro potraviny

Posted in Jídlo

Horké letní dny si neumí žádný zodpovědný potravinář nebo restauratér představit bez pořádné chladicí techniky.

beer-bottle-933240 960 720

 

Chladicí technika je důležitá pro správné uchovávání potravin i pro chlazení nápojů. Už jste asi zažili nespokojeného zákazníka a tak víte, že to není nic příjemného.Zákazníka dokáže rozzuřit pokud pokrm nemá teplotu, jakou má mít.

 

V létě, kdy teploty často dosahují 30 °C pak může nedostatečně vychlazené pivo či limonáda znamenat problém. Nespokojený zákazník je jako časovaná bomba a se svou negativní zkušeností se rád podělí se svými přáteli a špatná pověst je na světě. Proto raději takovým problémům předcházejte, protože špatné věci se šíří daleko a rychle, znáte to.